INTRODUCTION

Welcome to the blog!

PicsArt_1458654090358

PURPOSE

Blog tempat berbagi sebagian hasil dari pemikiranku dalam bentuk fanfiksi dan poster grafis. Yang hampir seluruhnya berunsurkan Korean-Idol.

MEET THE AUTHOR
PicsArt_1458633048307

PicsArt_1458636613339

 

RULES

Tidak banyak.

Blog ini super sederhana, sengaja dibuat tanpa menu agar kalian bisa membaca semua karya milikku.

But i beg, agar tidak mengambil dan menggunakan fanfiksi maupun karya grafis milikku untuk kepentingan pribadi kalian tanpa mencantumkan kredit yang layak.

Comment dan like tidak diharuskan. NAMUN, akan lebih baik jika kalian meluangkan sedikit waktu untuk menulis feedback untukku. Aku tidak menggigit kok!

CONTACTS

personal blog | facebook | twitter | instagramtumblr

FIND ME ON

IKONFI | LOVELYZFI | REDVELVETFI | FFIndo | DAY6FI | VIXXFFI | TWICEFI | GFRIENDNESIA  | OMGFIPLEDISFI | IOIFI

Don’t be scare to befriend with me. I don’t bite people. Because it’s nice to know someone who have same interest like you do.-

I WELCOME ALL CHIT-CHAT

So, what you waiting for?

Advertisements

6 thoughts on “INTRODUCTION

  1. hai kanit!
    cek email yah! q sudah mengirimimu sesuatu hehe, maafkan kalo jelex hixhix T^T

    q tunggu balasannya! 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s